Επιστροφές & Αλλαγές

Ακύρωση παραγγελίας – Πολιτική επιστροφών

Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης λαμβάνει χώρα χωρίς καμία επιβάρυνση και το διατηρεί μόνο το φυσικό πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του καταναλωτή, κατά τη σύναψη της εξ’ αποστάσεως σύμβασης πώλησης. Στην έννοια του καταναλωτή, περιλαμβάνονται όλα τα φυσικά πρόσωπα που πραγματοποιούν αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, με σκοπό την προσωπική χρήση και όχι την επίτευξη των επαγγελματικών και επιχειρησιακών στόχων ή στο πλαίσιο αυτών. Το δικαίωμα υπαναχώρησης έχει διάρκεια 14 ημερολογιακές ημέρες, αρχής γενομένης από την επομένη της ημέρας παραλαβής.

Ο πελάτης ασκεί εγγράφως το δικαίωμα υπαναχώρησης και το αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας μας info@blermode.gr ή για τηλεφωνική ακύρωση μας καλεί στο τηλέφωνο +30 2114233567 .

Σύμφωνα με το άρθρο 3ιβ του ν. 2251/1994 – Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης, το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις, δεν ισχύει όσον αφορά: ε) την προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση·

Ως εκ τούτου, τα ρούχα, οι τσάντες και τα λοιπά αξεσουάρ επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται σε προϊόντα με τιμές bazaar.

Περαιτέρω, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας, μαζί με την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την αρχική παράδοση του. Εμείς αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και πάντως εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς.

• Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία δε χωρεί αντικατάσταση ή δεν επιθυμείτε πια αντικατάσταση, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

• Στην περίπτωση δικού μας λάθους σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ :

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών αφού έχουμε έρθει πρώτα σε επικοινωνία.

Η διαδικασία αλλαγής πραγματοποιείται με
παράδοση-παραλαβή / ανταλλαγή χέρι με χέρι. Μόλις ο κούριερ σας παραδώσει το νέο δέμα του επιστρέφετε πίσω το παλιό, σε συσκευασία καλά κλεισμένη και με τα στοιχεία σας ως αποστολέας και στα στοιχεία του παραλήπτη αναγράφετε την επωνυμία μας BLER MODE.

Το κόστος αλλαγής είναι 5€ για την Ελλάδα και 7€ για την Κύπρο.

Για αλλαγές απ’ οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας και κατόπιν συνεννόησης σας ενημερώσουμε για την διαδικασία και το κόστος της αλλαγής, επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται για χώρες του εξωτερικού.

SHOPPING BAG 0